Fotowanden zijn tegenwoordig een echte hype. Ze geven een persoonlijk tintje aan je huis en zijn een geweldige manier om herinneringen op te halen. Maar waarom zou je je beperken tot standaard fotolijsten? Met fotocirkels bijvoorbeeld kun je jouw fotowand een unieke uitstraling geven. In dit artikel lees je alles over het gebruik van foto cirkels voor de kinderkamer en ronde foto’s voor de woonkamer.

Fotocirkels voor de kinderkamer

Een fotowand in de kinderkamer is een leuke manier om de ruimte wat extra persoonlijkheid te geven. Fotocirkels zijn een geweldige optie omdat ze een speels gevoel creëren en een persoonlijke touch toevoegen aan de ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fotocirkel met de naam van je kindje en deze omringen met foto’s van jullie gezin.

Een groot voordeel van fotocirkels is dat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Dit geeft je de vrijheid om bijvoorbeeld een aantal kleine fotocirkels om één grote cirkel heen te plaatsen, maar laat je zeker niet limiteren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ronde foto’s voor de woonkamer

Ook voor de woonkamer zijn ronde foto’s een creatieve en originele optie. Ze breken met de rechthoekige lijnen van je interieur en creëren zo een speels effect. Ronde foto’s zijn bovendien erg geschikt voor een fotowand met verschillende afmetingen. Door gebruik te maken van verschillende groottes en posities kun je een mooie collage maken.

Kies voor zwart-wit foto’s wanneer je een stijlvolle uitstraling verkiest of ga specifiek voor kleurrijke foto’s om een fleuriger effect te bekomen. Ronde foto’s zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals plexiglas of canvas, en kunnen eenvoudig worden opgehangen met de voorziene ophangsystemen.

Tips voor het maken van een fotowand

Of je nu foto cirkels voor de kinderkamer of ronde foto’s voor de woonkamer gebruikt, er zijn een aantal tips die je kunnen helpen bij het maken van een mooie fotowand:

1. Plan de opstelling van tevoren. Leg de foto’s op de grond om te kijken hoe je ze het beste kunt ophangen.
2. Varieer in grootte en vorm om een creatief en fleurig effect te creëren.
3. Gebruik een kleurenschema om eenheid te creëren.
4. Kies voor een aantal grote foto’s in plaats van alleen maar kleine.
5. Combineer verschillende materialen voor een unieke uitstraling.

Maak je eigen fotokunstwerk met fotocirkels

Het ophangen van ronde foto’s is een leuke manier om een unieke fotowand te creëren in je interieur. Met fotocirkels kun je verschillende maten en kleuren combineren, waardoor je jouw persoonlijkheid echt naar voor kunt laten komen in je interieur. Fotocirkels zijn daarnaast ook een geweldige manier om de kinderkamer te decoreren. Of je nu de woonkamer of de kinderkamer opnieuw inricht, fotocirkels bieden een veelzijdige optie die je niet mag missen. Met de vele beschikbare ontwerpen en stijlen, is er voor ieder wat wils! Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar je favoriete foto’s en begin met het maken van je persoonlijke fotocollage met fotocirkels!

Ronde foto's: de nieuwe trend in interieurdecoratie

Post navigation