Het warmere weer is eindelijk hier, wat betekent dat het tijd is om de zware winterdranken op te bergen en te gaan nippen aan iets lichters. Als je op zoek bent naar wat inspiratie, zijn hier vijf verfrissende drankjes om deze lente te proberen.

  1. Strawberry Mint Spritzer – Dit drankje is perfect voor picknicks en barbecues bij warm weer. Combineer gewoon verse aardbeien, muntblaadjes en seltzerwater voor een heerlijke en verfrissende traktatie. Voeg een scheut wodka of rum toe als je je feestelijk voelt.
  2. Pimm’s Cup – Een klassiek lentedrankje, een Pimm’s Cup is perfect om van te nippen tijdens een spelletje croquet of jeu de boules. Om een Pimm’s Cup te maken meng je Pimm’s No.1 likeur met limonade of ginger ale en garneer je het met komkommer, munt en citrusvruchten
  3. Perzik Bellini – Een gemakkelijk te maken cocktail die perfect is voor brunch of happy hour, een perzik bellini wordt gemaakt met prosecco en perzikpuree. Garneer met een schijfje verse perzik voor een extra vleugje zoetigheid
  4. Komkommer Gin Fizz – Deze verfrissende cocktail is perfect voor Gimlet-liefhebbers die op zoek zijn naar iets anders. Om een komkommer gin fizz te maken, combineer je gin, citroensap, suikersiroop en komkommerschijfjes in een shaker gevuld met ijsblokjes. Goed schudden en zeven in een gekoeld glas
  5. Rozemarijnlimonade – Met rozemarijn doordrenkte limonade is het perfecte drankje voor een gezellig samenzijn of gewoon om van te genieten op een warme lentedag. Om rozemarijnlimonade te maken combineert u vers citroensap, suikersiroop, water en takjes rozemarijn in een kan of kruik. Laat het minstens een uur staan zodat de smaken kunnen trekken, en serveer het dan over ijsblokjes met schijfjes citroen als garnering

Conclusie: Dit zijn maar een paar van de vele heerlijke drankjes waarvan je deze lente kunt genieten. Ga er dus op uit en ontdek alle heerlijke smaken die het seizoen te bieden heeft! Proost!

Lentekoorts: 5 verfrissende drankjes om nu te proberen

Post navigation